Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі водій, який кидався на поліцейських та попри заборону сів за кермо, отримав 3 кримінальних провадження

П'ятниця, 21 липня 2023 09:21
Історія з агресивним водієм, який попри заборону суду продовжував керувати автівкою та конфліктував з поліцейськими, має продовження.

Нагадаємо, 18 липня патрульні помітили на вул. Гайовій Mercedes-Benz, який рухався, маючи технічну несправність. Інспектори вирішили зупинити бус, але кермувальник проігнорував вимогу та став тікати. 

Наздогнали його на території гаражного кооперативу. Водій та пасажир стали нецензурно висловлюватися та погрожувати правоохоронцям.

З'ясувалося, що чоловік 17 разів притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР. Окрім того, рішенням суду його позбавлено права керування транспортним засобом.

Вчора, 19 липня, працівники Управління патрульної поліції знову побачили цього водія за кермом буса. Інспектори зупинили автівку.

Як повідомив начальник обласної поліції Сергій Зюбаненко, чоловік, як і попереднього разу, намагався втекти, але правоохоронці йому перешкодили.

Правопорушника доправили до Тернопільського районного управління поліції, де на нього склали протокол за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).

Також щодо нього розпочато кримінальні провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 342 – опір працівникові правоохоронного органу, ст. 343 – втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, ст. 382 – невиконання судового рішення.

1

Коментарі  

0 #1 Григорій 21.07.2023, 11:51
Звичайнісеньке рагулівське бидло!
Скарга

Додати коментар