Читайте нас в соціальних мережах

Зарплата 35 тисяч гривень: у Тернополі на роботу шукають водіїв

Неділя, 03 березня 2024 14:00
У Тернополі пропонують роботу для водіїв - найвища зарплата - 35 тисяч гривень. 

В Тернопільському обласному центрі зайнятості є майже 90 актуальних вакансій водіїв.

"Найбільше - у пасажирському наземному транспорті міського та приміського сполучення, а також у вантажному автомобільному та залізничному транспорті. Їм потрібні водії легкових і вантажних автомобілів, тролейбусів, навантажувачів та ін. із правами категорій «В», «С», «E», «Т», «D». Є також робота для водія електро- та автовізка (1 вакансія). Водіям автотранспортних засобів найвищу зарплату пропонує ТОВ "Наша птиця»" – 35 тис. грн; ФОП М.Водвуд та ФОП Є.Тешнер– по 25 тис. грн;. По 20 тис. грн платитимуть водіям автотранспортних засобів ФОП І.Заєць, ПРАТ «Тернопільський молокозавод», ПРАТ «Тернопільміськгаз», ФОП Р.Вовк; водіям тролейбуса - КП «Тернопільелектротранс»; водіям навантажувача - ТОВ «Шредер» і ПАП Агропродсервіс»", - повідомили у центрі зайнятості.

Окремі категорії громадян, які не зареєстровані як безробітні, можуть отримати ваучер на навчання на суму до 30280 грн за професією водія автотранспортних засобів категорій С, С1, D1, D, CE, C1E, DE, D1E.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Телеграм @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - (063) 5765756.

На зображенні може бути: 2 людини та текст

Додати коментар