Читайте нас в соціальних мережах

Жителів Тернопільщини закордоном зробили «тепличними рабами»

Вівторок, 28 липня 2015 12:00
Скрутне матеріальне становище змусило 17-ох мешканців Тернопільської, Львівської та Закарпатської областей задуматися над пошуками «кращої долі» за межами нашої країни. Втім, замість обіцяних високих заробітків та гідних умов праці, люди просто стали рабами, довірившись незнайомцям.

Як з’ясувалося, серед заробітчан були також неповнолітня дівчина та вагітна жінка. На щастя, людей вдалося витягнути із халепи, в яку вони потрапили через власну наївність.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2014-2015 років співучасники злочинного угрупування використали скрутне матеріальне становище 17 жителів Західної України. Вони ввели в оману людей, обіцяли їм комфортні умови роботи і проживання, а також гідні зарплати. З власниками теплиць за межами України зловмисники передали заробітчан для здійснення над ними трудової експлуатації.

-       Двох учасників організованої групи звинувачують у торгівлі людьми та незаконними угодами щодо них. Кримінальне провадження стосовно них перебуває на розгляді Кременецького районного суду, - повідомляють в прокуратурі Тернопільської області. – За скоєне їм «світить» від 8 до 15 років тюрми.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ