Читайте нас в соціальних мережах

ЗУНУ посів 3 місце серед зво України у ХІХ літній Універсіаді України з боротьби дзюдо

Вівторок, 30 квітня 2024 18:00
Упродовж 25-27 квітня Західноукраїнський національний університет взяв участь у ХІХ літній Універсіаді України з боротьби дзюдо.

– Наша спортивна молодь сильна духом, цілеспрямована, завзята. Сьогодні кожен із вас відкриває перед собою безмежні можливості, об'єднується та згуртовується, працює заради перемоги. Пам’ятайте, що ваша сила у нескореності, наполегливості та рішучості. Бажаю вірити у себе, гідно виступити та підкорити спортивні вершини на благо України! – звернувся з вітальним словом до спортсменів віцепрезидент спортивної студентської спілки України Андрій Крисоватий.

Захід відбувся за сприяння Тернопільської міської ради у спортивному залі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з ігрових видів спорту. Протягом двох днів за першість змагалися 178 спортсменів із 38 закладів вищої освіти України.

За результатами змагань класичний університет Тернополя посів 3 загальнокомандне місце серед зво України.

Студенти Західноукраїнського національного університету вибороли нагороди у особистій першості: Сніжана Пліш - золото серед спортсменок у ваговій категорії до 57 кг, Ольга Дріг та Діана Луцяк – срібло, Анастасія Сикіш та Володимир Свідрак - бронзу у своїх вагових категоріях.

У командних змаганнях «стінка на стінку» Сніжана Пліш, Діана Луцяк, Ольга Дріг, Анастасія Сикіш та Марія Куневич стали бронзовими призерками.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ