Читайте нас в соціальних мережах

Прокуратура скерувала до суду справу щодо нардепа Людмили Марченко з Тернополя та її помічниці Насті Колеснік

Четвер, 14 грудня 2023 19:34
Скеровано до суду справу стосовно нардепа та її помічниці, викритих на отриманні 11,3 тис. доларів США за перетин кордону.

13 грудня 2023 року прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата України та її помічниці, яких викрили на отриманні 11,3 тис. доларів США за перетин кордону. Дії обвинувачених кваліфіковані за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 369-2 КК України.

"У межах досудового розслідування встановлено, що депутат спільно зі своєю помічницею за грошову винагороду обіцяла громадянам забезпечити прийняття уповноваженим особами обласної військової адміністрації рішення про дозвіл на виїзд за межі України, а також внесення відповідних відомостей до Інформаційної системи «Шлях», - йдеться у повідомленні САП. - Слідством встановлено два епізоди протиправної діяльності нардепа та її помічниці. Перший епізод - отримання від громадянина за безперешкодний перетин кордону неправомірної вигоди у розмірі 6 тис. дол. США. Другий — отримання 5300 дол. США".

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

"Тернополяни" писали, що НАБУ та САП завершили розслідування у справі народної депутатки Людмили Марченко та її помічниці.

Викинула гроші через огорожу: Людмилі Марченко НАБУ та САП повідомили про підозру (відео).

53 тисячі застави: з-під варти випустили Анастасію Колеснік, помічницю нардепки Людмили Марченко. 

Людмила Марченко на лікарняному, а її помічниця Анастасія Колеснік уже внесла заставу. 

Тернопільська нардепка, яка «погоріла» на хабарі, в лікарні. Запобіжний захід їй не обирають. 

Народна депутатка з Тернополя, яку підозрюють у зловживанні впливом, вдруге стала матір'ю. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Тернополянин 15.12.2023, 14:47
ПОРІШАЮТЬ, а Ви народе надійтеся.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ