Читайте нас в соціальних мережах

Держпродспоживслужба у Тернопільській області отримала нового керівника

Понеділок, 11 грудня 2023 11:11
Василь Хомінець Василь Хомінець
Сьогодні, 11 грудня, реєстраційна служба зареєструвала згідно рішення суду Василя Хомінця керіником ГУ Держпрожспоживслужби у Тернопільській області. 

Нагадаємо,  22 червня 2023 року стало відомо, що після трьох років судів, на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області поновили Василя Хомінця. 

Це було рішення суду першої інстанції. 

Далі таке ж рішення прийняв і апеляційний суд. 

5 грудня цього року діючий керівник управління Держпродспоживслужби Ігор Рогальський заявив, що йде з посади у зв'язку із закінченням договору. 

І сьогодні, 11 грудня, стало відомо, що уже офіційно до виконання своїх обов'язків приступив поновлений через суд - Василь Хомінець. 

Додамо також, що Ігор Рогальський був призначений на посаду керівника Держпродспоживслужби на Тернопільщині у лютому 2021 року, до того ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області очолював Василь Хомінець. 

Натомість, Василь Петрович Хомінець народився 13 жовтня 1973, с. Виноград Коломийського району Івано-Франківської області — український політик, голова Тернопільської обласної ради (2013—2015).

24 січня 2017 року Василь Хомінець очолив ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області, а у грудні 2020 року був звільнений з посади. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар