Читайте нас в соціальних мережах

Традиційної новорічної ялинки у Підгайцях цьогоріч не буде

Середа, 29 листопада 2023 17:14
Рішення не встановлювали центральну ялинку у Підгайцях, що на Тернопільщині, прийняла Підгаєцька міська рада. Замість неї встановлять символ Різдва.

 

 «Питання про  встановлення ялинки під час війни навіть не стояло. У нас іде війна,  щодня від ворожих куль гинуть люди. Щодня збільшується кількість осиротілих дітей - це глибока рана для українського народу.

Так, наближаються різдвяно-новорічні свята, але їх потрібно відзначати тихіше. А як же діти? А з дітьми промовмо молитву за наших Воїнів, адже саме дитяча молитва є дуже сильною та щирою.

Замість новорічної ялинки для найменших мешканців громади (і не тільки!) буде встановлено шопку - символ Різдва!», - йдеться в дописі Підгаєцької міськради, що у соцмережі «Фейсбук».

Мешканці громади таке рішення підтримують, адже, попри все, не до святкового настрою в час, коли щодня гинуть на фронті наші захисники.

«Надіємося,  що у наступному році ми всі разом будемо відзначати Різдвяні та Новорічні свята під мирним українським небом! Віримо в Перемогу! Віримо у ЗСУ! Підтримуємо наших Захисників!», - додають у мерії м. Підгайці.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ