Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині продовжує курсувати вакцинальний автобус (фото)

П'ятниця, 14 липня 2023 19:00
Фахівці ДУ "Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України" та КНП "Великогаївська амбулаторія загальної практики сімейної медицини" у вакцинальному автобусі працюють у Великогаївській громаді, а саме у селах Товстолуг, Кип’ячка, Красівка, Дичків та Великі Гаї.

Також, усі охочі мали можливість зробити ЕКГ, швидкі тести на наявність гепатиту В та С, здати загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі та визначати рівень глюкози в крові.

Як показує практика, охочих скористатися послугами вакцинального автобуса з метою вакцинації – багато. Оскільки це зручно жителям громад, а також результативно для первинної ланки медицини.

"Під час сьогоднішнього виїзду вакцинального автобусу було проведено 81 профілактичних щеплень, з них: трьох дітей вакцинували вакциною АКДП та 78 осіб (старше 18 років) – АДП-М. Окрім цього було зібрано 17 зразків крові, для проведення загального аналізу та 1 зразок на визначення рівня холестерину, здано 6 матеріалів для загального аналізу сечі, проведено 3 швидких тести на визначення глюкози в крові, проведено 4 швидких тести на виявлення гепатитів В та С (всі негативні) та було 7 консультацій сімейного лікаря після проходження ЕКГ серця", - йдеться у дописі ДУ "Тернопільський ОЦКПХ МОЗ ".

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар