Читайте нас в соціальних мережах

74-річна тернополянка віддала 105 000 гривень, щоб врятувати травмовану дочку

Середа, 03 травня 2023 17:16
До літньої жінки в обід зателефонувала незнайомка, яка повідомила, мовляв, донька тернополянки перебуває в лікарні у важкому стані після ДТП та терміново потребує коштів на складну операцію.

 

«Зловмисниця порадила пенсіонерці нікому не телефонувати і якнайшвидше зібрати кошти. Тернополянка повірила та передала невідомому чоловіку, який прийшов до неї додому, гроші, а це майже 105 тисяч гривень. Те, що стала жертвою шахраїв, з’ясувалося після того, як пенсіонерка зв’язалася з донькою. З родичкою все було добре і в жодну аварію вона не потрапляла», - кажуть у поліції.

Правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та вживають заходів щодо розкриття злочину.

«Не довіряйте незнайомцям та перевіряйте інформацію, яку вони розповідають, а тим паче, коли йдеться про гроші. Спробуйте якнайшвидше зателефонувати тому, хто «потребує негайної допомоги», або людям, які можуть в даний момент бути поруч і підтвердити або спростувати інформацію», - закликають краян тернопільські поліцейські.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар