Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі відбудеться фестиваль духовної пісні, натомість через заборону "Файне місто" переїхав до Львова

Субота, 29 квітня 2023 15:00
Завтра, 30 квітня у Тернополі відбудеться фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де є Благословіння».

Цієї неділі, 30 квітня, в Українському Домі відбудеться урочисте відкриття фестивалю духовної пісні «Я там, де є Благословіння». Конкурс проводиться у місті з  2011 року, участь у якому брали колективи з Тернопілля та інших областей України, а також творчі колективи з Грузії, Польщі, Словенії, Румунії, Чехії, Естонії, Іспанії і Нігерії.

"Реєстрація учасників розпочнеться 30 квітня о 09:00 год, урочисте відкриття відбудеться об 11:00 год, далі на сцені будуть виступати у визначених номінаціях хори, ансамблі та солісти-вокалісти", - розповіли у ТМР. 

Натомість, організатори легендарного міжнародного музичного фестивалю "Файне місто", який завжди відбувався в Тернополі, заявили, що у липні захід буде проводитися у Львові. 

Міжнародний фестиваль переїхав до Львова, бо свого часу його заборонили проводити у Тернополі - рішення про заборону приймали на раді оборони Тернопільщини.

Організатор "Файного міста" Максим Черкашин розмістив у себе на сторінці публікацію з анонсом фестивалю духовної пісні у Тернополі, відзначивши, що, цитуємо: "Фестиваль у Тернополі все ж відбудеться!". 

У коментарях користувачів обурило, чому ж "Файне місто" заборонили проводити, а фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де є Благословіння» дозволили. 

Ірина Кельнер

То просто якийсь триндець

Pasha Borovskyi

Але сила покаяння - то є сила, то є люкс!

Tetiana Semus

Оце нормальна подія для Тернополя, одного із найбільш святих міст України, позмагатися у святості може хіба що із Франківськом.

Максим Черкашин

Але стоп! У нас заборонено проводити масові заходи, тому ще слово за Радою оборони області! А це реально 50 на 50!

Ірина Кельнер

Максим Черкашин да прям вони зберуться, вихідні і ще й бараболі!

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Григорій 30.04.2023, 17:42
Релігія - опіум для народу!
Скарга
0 #1 Олена 30.04.2023, 12:57
Автори публікацій точно не здорові на голову, навіщо брати те фото яке й так спричинило величезний скандал. Треба ще, так. Рівень журналістики - дно.
Скарга

Додати коментар