Читайте нас в соціальних мережах

В Озерній відбудеться благодійний показ патріотичних фільмів і збір коштів для ЗСУ

Четвер, 23 березня 2023 18:00
фото ілюстративне фото ілюстративне
У селі Озерна, Тернопільського району, відбудеться показ патріотичних стрічок, під час сеансів будуть збирати кошти, щоб придбати необхідне спорядження для українських військових. 

У найближчі вихідні в Озернянському Будинку культури буде благодійний показ українських художніх фільмів «Сторожова застава» і «Кіборги».

Вхід вільний.

"Під час показу проводитиметься збір коштів на закупівлю наплічників, спальних мішків, різного обмундирування та спорядження для військових з Озернянської територіальної громади, які служать в Збройних силах України", - йдеться в дописі громади. 

25 березня, субота, в 19.00.

Художній фільм «Сторожова застава» (головний режисер Юрій Ковальов).

Українське пригодницьке фентезі, головними героями якого є підлітки. Фільм розповідає про сучасного школяра , який через загадковий портал часу потрапляє у минуле — на тисячу років назад у Київську Русь. Стрічка вийшла в широкий український прокат 12 жовтня 2017 року.

26 березня, неділя, в 19.00.

Художній фільм «Кіборги. Герої не вмирають».

Повнометражна військова драма режисера Ахтема Сеітаблаєва про бої у Донецькому аеропорту. Фільм вийшов у прокат в грудні 2017-го року.

Входить в сотню найкращих українських кінострічок за рейтингом, складеним в результаті опитування представників національної та міжнародної кінокритичної спільноти Національним центром Олександра Довженка.

"Благодійні покази українських художніх фільмів в селі Озерна стали можливими завдяки співорганізації ГО «Жива Громада», БФ «Єдність – сила нації», підлітковій відеостудії «ФестКадр» (с. Озерна), колективу Озернянського Будинку культури за підтримки Озернянської сільської ради, комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільська кінокомісія» та за погодженням з Держагенством України з питань кіно", - йдеться у дописі. 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ