Читайте нас в соціальних мережах

В 14 облгазах олігарха з Тернопільщини проводять обшуки

П'ятниця, 17 березня 2023 17:12
Правоохоронці проводять обшуки в 14 облгазах Фірташа.

"БЕБ та СБУ в рамках розслідування кримінальної справи про заволодіння державними коштами в п’ятницю, 17 березня, провели обшуки в 14 газорозподільних компаніях групи Регіональної газової компанії", - повідомили у пресслужбі компанії.

Зокрема, обшуки проводили в офісах у Києві, Львові, Рівному, Вінниці, Харкові, Закарпатті, Івано-Франківську та інших містах.

У РГК заявили, що співробітників компанії вивели з робочих місць, вилучили телефони та особисті речі.

"РГК вважає проведення обшуків, що супроводжувалися кричущими порушеннями прав людини, здійсненням тиску на співробітників підприємств критичної інфраструктури", - додали в пресслужбі.

У компанії не уточнили, в рамках якої кримінальної справи проводяться обшуки, однак вказали, що мова йде про заволодіння державними коштами.

Дмитро Васильович Фірташ (народився 2 травня 1965, у тоді ще Заліщицькому районі, Тернопільщина) — український проросійський олігарх, бізнесмен, інвестор, співвласник збанкрутілого та ліквідованого Надра Банку та проросійського телеканалу «Інтер» (2006—2021), меценат, голова Ради директорів Group DF . З 18 червня 2021 року перебуває під санкціями, запровадженими РНБО України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ