Читайте нас в соціальних мережах

Послушник Почаївської Лаври, який фотографував для росіян енергетичні об'єкти на Тернопільщині, захотів на волю

Вівторок, 14 березня 2023 20:30
Зрадник України, а за сумісництвом переселенець та послушник Почаївської Лаври фотографував для росіян енергетичні об'єкти на Тернопільщині та Хмельниччині. 

"Тернополяни" писали, що з 31 серпня 2022 року по 26 січня 2023 року Владислав К. пересилав зі свого смартфону через месенджер «Telegram» співробітнику фсб російської федерації інформацію про місця розташування і характеристики електропідстанцій, розташованих на території Тернопільської та Хмельницької областей, з метою нанесення збройними силами росії ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури, чим надав представнику іноземної організації допомогу в проведенні підривної діяльності проти України.

Зрадником України виявився 20-річний послушник Почаївської Лаври. 

Молодого хлопця затримали і 28 січня Тернопільський міськрайонний суд обрав для нього запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави, терміном до 24 березня. 

Та 20-річний Владислав подав апеляцію і хотів, щоб його випустили під домашній арешт. 

У судовому засіданні Тернопільського апеляційного суду колегія суддів, перевіривши матеріали кримінального провадження та детально проаналізувавши доводи апеляційної скарги, прийшла до висновку, що суд першої інстанції виніс законне, обґрунтоване та вмотивоване рішення і підстав для його скасування немає, то ж залишили зрадника України під вартою. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ