Читайте нас в соціальних мережах

Президент нагородив кардіохірурга з Тернополя (відео)

Субота, 04 березня 2023 17:00
Кардіохірург Тернопільської обласної клінічної лікарні Володимир Мороз нагороджений орденом Данила Галицького.

Це державна нагорода, призначена для військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові. Під час візиту до Львова орденом Данила Галицького президент України Володимир Зеленський відзначив представників Медичних сил ЗСУ, у тому числі, і нашого колегу, кардіохірурга Володимира Мороза за надання кваліфікованої медичної допомоги воїнам.

Володимир Мороз – підполковник медичної служби. На даний момент призваний до Збройних Сил України і є старшим ординатором відділення абдомінальної хірургії клініки торако-абдомінальної хірургії Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

У цивільному житті Володимир Мороз – завідувач відділенням кардіохірургії та трансплантології Тернопільської обласної клінічної лікарні, лікар-кардіохірург.

«Хочу подякувати вам за вашу роботу, за службу, особливо в цей рік. Це було найскладніше випробування для всіх. Дякую, що поставили на ноги таку кількість наших воїнів, наших героїв»,зазначив Президент.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ