Читайте нас в соціальних мережах

В громаді на Тернопіллі оголосили два дні жалоби за захисником, який загинув, боронячи країну

Субота, 03 грудня 2022 14:38
Сумна звістка з фронту надійшла на Тернопільщину: в бою за Україну своє життя віддав 45-річий старший сержант Ковальський Станіслав Мирославович із села Угринів, що в Підгаєцькому районі.

Військовослужбовець із березня 2022 року ніс службу у лавах Збройних Сил України із захисту державного суверенітету та  територіальної цілісності України. Та його життя забрала війна…

Траурний кортеж  із тілом зустріли сьогодні близько опівдня. Зустріли його зі сторони с. Вага, далі він рушив через Підгайці до батьківської хати в с.Угринів.

Жителів громади просять віддати шану захиснику та провести його в останню путь. Попередньо відомо, що панахида відбудеться сьогодні о 16:00 год. Чин поховання -  завтра о 13:00.

У Підгаєцькій міській раді прийняли рішення 3 та 4 грудня оголосити Днями жалоби за  військовослужбовцем Станіславом Ковальським.

«На знак скорботи просимо  приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях незалежно від форм власності», - йдеться в повідомленні на сторінці Підгаєцької міської ради.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким. Вічна Пам’ять та Царство Небесне.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ