Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі розгорнуть 12 пунктів, в яких можна буде зігрітись та заночувати

П'ятниця, 25 листопада 2022 14:05
12 стаціонарних пунктів обігріву облаштують у різних локаціях Тернополя.

Як повідомляють у міській раді, в них можна буде зігрітися, отримати їжу, а у випадку відсутності водо-, газо- та теплопостачання – навіть заночувати.

"Тернопіль готується до складного зимового періоду. Відтак, у місті тривають роботи з підготовки та влаштування додаткових стаціонарних пунктів обігріву для цивільного населення. Наразі проводиться придбання техніки, а саме генераторів для об’єктів критичної інфраструктури, шкіл та садочків.

Для облаштування пунктів масового обігріву або проживання буде придбане пальне, старлінки, спеціальні ємкості для питної води, польові кухні, пічки для обігріву, одноразовий посуд, біотуалети, засоби гігієни та медикаменти", – розповів міський голова Сергій Надал.

Станом на сьогодні у Тернополі працюють декілька мобільних пунктів обігріву. З них два розгорнули представники ДСНС, ще один функціонує на базі міського Територіального центру.

Нагадаємо, за словами президента Зеленського, "Пункти незламності" відкриють при всіх обласних і районних адміністраціях, школах та будівлях ДСНС. Вони цілодобово працюватимуть у разі виникнення проблем зі світлом через російські ракетні удари та безкоштовно забезпечуватимуть людей електрикою, мобільним зв’язком та інтернетом, теплом, водою і ліками.

На Тернопільщині вже розгорнули 101 такий пункт.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ