Читайте нас в соціальних мережах

Мешканці громади на Тернопільщині мають вирішити, чи бути цьогоріч центральній ялинці

Понеділок, 14 листопада 2022 16:03
У Заліщицькій громаді Тернопільської області вирішили провести опитування серед населення на предмет з’ясування настроїв у людей щодо необхідності встановлення центральної ялинки.

 

Думку громади запитали на сторінці Заліщицької міської ради в соцмережі «Фейсбук». Голосування триватиме до 20 листопада включно.

«УВАГА ОПИТУВАННЯ! Шановна Заліщицька громадо! Нажаль, сьогодні  264 день війни росії проти України. Життя кожного з нас змінилося на  "до" та "після", проте, ми продовжуємо жити та боротися за Перемогу, за право бути українцями!

Не так багато часу залишилося до зимових свят - Нового 2023 року та Різдва Христового. Тому, нам важливо заздалегідь почути вашу думку  стосовно питання встановлення  центральної ялинки та фотозон.

Просимо вас  висловити свою думку, ВИКЛЮЧНО на сторінці Заліщицької міської ради взявши участь у опитуванні  в коментарях: " Чи встановлювати цьогоріч центральну ялинку?". Яка ваша думка?», - йдеться у дописі.

До слова, впродовж 2020 -2021 років Заліщицькою міською радою придбано штучну ялинку та прикраси, виготовлено декілька фотозон, відтак витрачати додаткові кошти у цьому році не мали наміру.

Нагадаємо, що у Тернополі ще не вирішили, бути чи не бути головній ялинці цього року. У нас, як і в сусідньому Львові, наразі ще роздумують над цим питанням, в той час як у Чернівцях та Івано-Франківську вже прийняли рішення відмовитися від встановлення новорічних ялинок.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар