Читайте нас в соціальних мережах

Для капітального ремонту бульвару Д. Вишневецького, що "Алясці", місцева влада дає 4,13 млн. грн.

Понеділок, 04 травня 2015 17:16
У Тернополі за 13,40 млн. грн. відремонтують набережну та два бульвари – на Данила Галицького та Дмитра Вишневецького.

Як повідомляє «Вісник державних закупівель», відповідні договори між управлінням ЖКГ ТМР і підрядниками був укладений 27 квітня.
Так, тендер на капітальний ремонт бульвару Д. Вишневецького виграло ТОВ «ТОМ-ІнвестБуд», зареєстроване на Віталія і Василя Мазуриків у с. Петриків. З бюджету на це буде виділено 4,13 млн. грн.

За ці гроші планується провести капремонт пішохідної зони бульвару Дмитра Вишневецького та ремонт ділянки бульвару від вул. Л. Курбаса,6 до вул. Симоненка. Серед інших запланованих робіт – будівництво фонтану, облаштування освітлення на бульварі, встановлення бордюрів, влаштування покриттів з бруківки, посів газонів, клумб, квітників тощо.

До слова, позаду 28-ої та 29-ої шкіл – на території, де має здійснюватися облагородження бульвару, вже вирівнюють ділянку та готують її для першого етапу ремонту. Загалом громада виступає за такі зміни, особливо радіють цьому молоді матусі, які кажуть, що їхнім дітям ніде гратися.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Юрій 09.05.2015, 00:38
Хабарник надал в своєму амплуа: піар перед виборами, знищення зелених насаджень (дерев там і так мало, а Ліло закатає в бруківку майже всю площу) та й грошенятами відмитими Ліло поділиться - як так без відкату (надал за так ніколи не віддає такі ласі підряди)
Скарга
+2 #1 Тернополянин 05.05.2015, 00:34
На соціалку копійки, а тут аж паза чотири ляма на надаловський піар перед виборами та ще й вкрадуть половину. От підори.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ