Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські депутати погодили продаж легендарного літака на Східному

Понеділок, 22 серпня 2022 16:26
Сьогодні на сесії Тернопільської міської ради було прийнято рішення продати корпус радянського літака «МІГ-17», що довгі роки був встановлений на масиві «Східний».

Його демонтаж як одного із радянських символів, що розташовувався при вході у парк Національного відродження (просп. Степана Бандери), було проведено у Тернополі 14 квітня. Літак був аварійним.

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», меморіал, який довгі роки знаходився на вході у парк Національного відродження, ініціювали продати заради допомоги нашим військовослужбовцям.  Про відповідну ініціативу завчасно розповів у "Фейсбуці" міський голова Сергій Надал.

Йшлося зокрема про продаж на аукціоні корпуса літака «МіГ-17» без силової установки та без навісного обладнання, що депутати підтримали.

«На сесію міської ради винесено питання про продаж на аукціоні пам’ятника у вигляді старого радянського літака, який раніше був на масиві «Східний». Всі виручені кошти підуть на закупівлю безпілотних літальних апаратів для підрозділів ЗСУ, в яких служать наші тернополяни», – зазначив міський голова Сергій Надал.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар