Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі, щоб допомогти військовим, з усієї країни збирають рукотвори, які продають за кордоном

Середа, 17 серпня 2022 18:00
На Тернопільщині успішно функціонує проєкт «Бандеролька перемоги» - ініціатива БФ «Промінь сонця», що була підтримана і реалізована за підтримки НВР «Правий сектор» та БФ «Тернопіль».

Про акцію розповіла місцева журналістка Олена Мудра. 

"Суть проєкту : ми збираємо з усієї країни вироби рукотвори талановитих митців і мисткинь, ідентифікуємо, гарно пакуємо і відправляємо закордон! Там наші друзі і партнери продають рукотвори на благодійних ярмарках, а на виручені кошти закуповують усе потрібне для військових. Потім присилають в Україну, а ми віддаємо тим, хто має запит", - повідомила пані Олена. 

На перші кошти було закуплено 10 павербанків на сонячних панелях - мегакорисна річ на передовій.

Цього місяця відправили вироби в м.Грейссхот (Англія). Вони вже на місці і незабаром будуть реалізовані.

"Тому ми оголошуємо 3-ій збір виробів. Цього разу вони поїдуть у м. Дрезден (Німеччина). Поспішаємо, адже ярмарок уже 24 серпня. Потрібно якнайшвидше зібрати і відправити. Будемо раді співпраці з майстрами, крамничками, творчими осередками, благодійними організаціями, фондами. Приносити вироби можна за адресою Тернопіль, вул. Багата 5. Або надіслати поштою. Деталі в особисті повідомлення або за номером телефону +380 (67) 945 22 55 - Олена", - наголосила волонтерка. 

 

На зображенні може бути: 3 людини та текст «творю проминчики добра! проект ME 品

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ