Читайте нас в соціальних мережах

Президент України звільнив з посади очільника СБУ в Тернопільській області

Понеділок, 15 серпня 2022 13:19
Управління Служби безпеки України в Тернопільській області залишилось без керівника. Сьогодні президент України підписав указ про звільнення із займаної посади Юрія Борейчука, який очолював відомство з листопада 2019 року.

 

Про це зокрема пишуть на офіційному сайті Глави держави.

«Звільнити БОРЕЙЧУКА Юрія Івановича з посади начальника Управління Служби безпеки України в Тернопільській області», — йдеться в Указі Президента України №577/2022 від 15 серпня 2022 року.

До слова, Зеленський сьогодні також звільнив і начальників управлінь СБУ у Київській та Львівській областях.

Тернопільське УСБУ, а також львівське, поки що залишились без нових начальників.

Нагадаємо, в липні президент провів кадрові зміни очільників управлінь СБУ в пʼяти областях: Сумській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Полтавській. Звільненими без нових призначень були тільки начальники управління Сумщини і Дніпропетровщини.

Довідка: Борейчук Юрій Іванович був призначений на посаду у листопаді 2019 року, до того він проходив службу у Департаменті контррозвідувального захисту економіки СБУ. Народився 25 січня 1968 року на Рівненщині. У період з червня 1987 року до червня 1989 року проходив строкову військову службу. У червні 1993 року закінчив Дніпропетровський інститут інженерів залізничного транспорту. З серпня 1993 по січень 1994 року працював на Рівненському заводі надміцних конструкцій. У Службі безпеки України - з серпня 1994 року. Пройшов усі щаблі військової служби – від оперуповноваженого до начальника Управління, має значний досвід оперативної та управлінської роботи у регіональних органах і Центральному управлінні СБ України. Військове звання полковник присвоєне у березні 2010 року. Одружений, має трьох дітей.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар