Читайте нас в соціальних мережах

Тисячі вірян московського патріархату зібралися у Почаєві (фото, відео)

П'ятниця, 05 серпня 2022 12:41
4-5 серпня, у місті Почаїв, що на Тернопільщині, знову зібралися тисячі вірян московського патріархату та священників МП. 

Масштабне Богослужіння провели з нагоди свята Почаївської ікони Божої Матері.

4 серпня 2022 року, напередодні свята Почаївської ікони Божої Матері, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння у Свято-Успенській Почаївській Лаврі, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятель прибув у Почаїв для участі в урочистих богослужіннях з нагоди 425-річчя перенесення чудотворної ікони в Почаївський монастир.

Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив акафіст перед чудотворним образом та всенічне бдіння у Преображенському соборі Лаври. Предстоятелю співслужив сонм архієреїв Української Православної Церкви, намісник обителі митрополит Почаївський Володимир, братія Лаври у священному сані та численне духовенство з різних єпархій.

За всенічним бдінням молились тисячі вірян.

 

За богослужінням піднесли особливі молитви про мир в Україні, про Божий захист від жахіть війни та утішення всіх постраждалих.

Сьогодні, 5 серпня, Блаженніший владика очолить Божественну літургію у цьому ж соборі обителі.

Нагадаємо, рада оборони Тернопільщини заборонила влаштовувати масові заходи через військовий стан та загрозу ракетних ударів. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ