Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина отримала від уряду 34 мільйони гривень компенсацій за комунальні послуги

П'ятниця, 05 серпня 2022 17:20
Компенсація від уряду мешканцям Тернопільщини буде проводитись до тих пір, поки у наших краян житимуть внутрішньо переміщені особи.

 

Для того, аби отримати кошти на компенсацію витрат за житлово-комунальні послуги власникам житла, що безоплатно прихистили ВПО, а також установам та організаціям потрібно оформити в громаді відповідні документи.

Про це розповіла заступник директора департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОВА Софія Близнюк.

«В область надійшло 18,7 млн грн компенсації власникам житла, та 15,4 млн грн компенсації місцевим бюджетам  для їхніх установ та організацій. Це суттєва матерiальна допомога як мешканцям, так i мiсцевим бюджетам. Загалом в область надійшло 34,1 млн грн коштів, спрямованих на компенсації», - каже Софія Близнюк.

Нагадаємо, уже чотири місяці, починаючи із березня, Уряд компенсовує витрати за житлово-комунальні послуги власникам житла, що безоплатно прихистили ВПО, а також  установам i організаціям. Частково відшкодовується за державні кошти, частково за кошти мiжнародних органiзацiй. У Тернопільській області такою організацією є Червоний Хрест України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар