Читайте нас в соціальних мережах

«Гниль не здолає сталь»: у центрі міста тернополяни та переселенці закликали врятувати Героїв легендарного батальйону (фоторепортаж)

Середа, 03 серпня 2022 12:15
Учора понад сотню людей у центрі Тернополя приєдналися до акції у підтримку полонених «Азовсталі».

Із плакатами «Поверніть Героїв живими», «Оленівка 29.07 2022», «АЗОВУ – волю», «Не мовчи про АЗОВ», «Свободу Героям Азовсталі», «Гниль не здолає сталь» вони закликали міжнародні організації врятувати оборонців Маріуполя, які перебувають у полоні країни-терориста.

Організували акцію рідні та друзі захисників Маріуполя.

– Я з Маріуполя. Особисто знаю, що азовці казали: «Ми не залишимо Маріуполь. Ми або поляжемо тут, або звільнимо місто від окупантів». Я ніколи не пробачу рашистам тих катувань та знущань, яких зазнали наші військові. Серед них – племінник моєї невістки. Ми не знаємо, чи він загинув, чи живий, – каже жителька Маріуполя Лариса Шурховецька.

Організатори наголошують, нестерпно усвідомлювати безпорадність міжнародних організацій, які взяли на себе зобов’язання гарантувати безпеку українських військовополонених. Тому усі українці повинні не мовчати, а постійно нагадувати світу про те, що Герої зазнають катувань, їх потрібно якнайшвидше врятувати.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар