Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі пенсіонер-сутенер, який шукав клієнтів знайомій повії, опинився на лаві підсудних

Середа, 27 липня 2022 17:34
100-150 гривень отримував від знайомої пенсіонер зі Збаража, що на Тернопільщині, за кожного приведеного ним клієнта. Жінка надавала інтимні послуги і ділилася заробітком із своїм сутенером.

 

У матеріалах справи йдеться про те, що фігурант займався звідництвом з метою наживи, що полягало в знайомстві осіб для надання платних послуг сексуального характеру та отриманні за це грошових коштів.

«Чоловік телефонував знайомій у Тернополі, повідомляв про клієнта. Після чого жінка приїжджала та надавала на території недіючого пивзаводу свої послуги знайденим клієнтам. Із зароблених нею 600-800 грн віддавала 100-150 обвинуваченому», — повідомляють у Збаразькому районному суді.

Обвинувачений – із середньою освітою, розлучений, пенсіонер, не судимий в силу ст.89 КК “Строки погашення судимості”.

Органом досудового слідства  дії чоловіка були кваліфіковані за ч.2 ст. 302 КК. Та він пішов на угоду про визнання винуватості із прокуратурою, яку суд у квітні 2022 року затвердив. Обвинуваченого визнали винуватим у вчиненні злочину і призначили узгоджене покарання — 2 роки тюрми, звільнення від їхнього відбування та призначення року іспитового строку. Вирок уже набрав законної сили.

Додати коментар