Читайте нас в соціальних мережах

"Правий сектор" організовує аукціон з продажу картин видатних художників для допомоги добровольцям (фото, відео)

Неділя, 24 липня 2022 15:00
Добровольчий Український Корпус "Правий сектор" організовує благодійний аукціон з роботами всесвітньо відомих худжників, який проводиться з метою зборів коштів на фронтові підрозділи та забезпечення нових батальйонів.

"31-го липня о 17:00 ми проведемо аукціон престижних творів мистецтва в живому, а також онлайн форматі. Онлайн аукціон буде поширюватися через ютуб канал, через який буде онлайн трансляція: https://youtu.be/JqZ3PtX-C8A , - йдеться у дописі "Правого сектору". - Ми недавно сформували три нових батальйони, і вони потребують великих коштів на забезпечення. Бійці ДУКу завжди знаходяться в найгарячіших точках і успішно знищують велику кількість ворога. Підтримати цих бійців - означає ефективно вкладатись у захист України".

На аукціоні будуть представлені роботи: - дві картини заслуженого художника України - Євгена Удіна. Це роботи, на яких зображені панорама Тернополя та Тернопільська площа, картина "Квіти України" чарівної і відомої далеко за межами України художниці - Олесі Гудими, неповторна робота з вражаючою глибиною та змістовністю бійця ДУК ПС Олега Дробоцького, військовий короб з-під снарядів, розписаний відомою волонтеркою Оленою Вовк, та вивезений під кулями з зони бойових дій спеціально для цього аукціону, надзвичайно одухотворена картина "Квітковий подих", створена Аліною-Анастасією Ющишин. Картина з особливою історією та великою цінністю для учителя юної, але вже шанованої художниці - Євгена Удіна.

"Цей аукціон є чудовою можливістю не тільки здійснити престижну покупку, інвестувати в ктиви, що будуть лише зростати у вартості, придбати унікальні та цінні лоти, але й також допомогти у захисті України, адже усі виручені кошти будуть направлені на фронтові підрозділи наших захисників Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор", - відзначають військові. 

Аукціон буде проведений одночасно як вживу, так і в форматі онлайн, щоб усі бажаючі, хто немає змоги бути присутнім фізично, могли взяти в ньому участь.

Посилання для участі онлайн: https://youtu.be/JqZ3PtX-C8A.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар