Читайте нас в соціальних мережах

В Бережанах на Тернопільщині хочуть розпочати навчальний рік в серпні

Субота, 09 липня 2022 13:30
У Бережанській громаді навчання планують розпочати в останній місяць літа.

Про це розповів голова громади Ростислав Бортник. Прийняли таке рішення, бо цього року можуть виникнути проблеми з оплатою за опалення, пише Суспільне. Тому планують відправити дітей до школи швидше, а під час опалювального сезону піти на довші канікули.

"Є ймовірність, що зросте ціна на газ і не знаємо, чи зможемо заплатити за цю послугу. Це не тільки зумовлено тим, що наша громада не має коштів, це питання актуальне для всієї України", – каже Ростислав Бортник.

У Бережанській громаді є 13 навчальних закладів, – розповів Ростислав Бортник. Зараз школи готують до початку навчання, зокрема, облаштовують укриття для учнів.

"У Бережанському ліцеї №3 навчається 475 дітей. Укриття розраховане на 521 особу. У цьому укритті можуть поміститися усі діти, які братимуть участь у навчальному процесі. Буде там і вода, і їжа. Все це ми забезпечимо до початку нового навчального року", – розповіла виконувачка обов'язків директора ліцею Ліліана Миханів.

Коментарі  

+3 #1 Марія 09.07.2022, 22:23
Ви зовсім з глузду з'їхали? А діти з-за кордону мають за вашим велінням- хотінням повертатись??? А того цінного для здоров'я сонячного проміння вам теж шкода? Чи у задушливих класах або за гаджетами будуть його ловити? Не ваші фінансові спроможності, а діти мають бути в пріоритеті!!!
Скарга

Додати коментар