Читайте нас в соціальних мережах

У суді розповіли долю 35-річної тернополянки, яка під дією наркотиків, знесла металеві двері в Катедрі

Четвер, 30 червня 2022 10:41
У Тернопільському міськрайонному суді повідомили, на якому етапі перебуває справа, де 35-річну тернополянку, лікаря-стоматолога підозрюють в тому, що вона, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння, знесла величезні металеві двері Катедрального собору та зіпсувала церковний престіл. 

Нагадаємо, 23 квітня 2022 року, напередодні Великодня, до центрального собору УГКЦ - Катедри, у центрі міста, 35-річна тернополянка за кермом легкового автомобіля знесла металеві двері та в'їхала у престіл та плащаницю. 

3 травня стало відомо, що жінка сплатила заставу і вийшла з-під варти.

Крім того, у жінки на рік забрали права і вона заплатила 17 тисяч гривенеь штрафу. 

Нещодавно, ухвалою суду від 21.06.2022 року продовжено строк дії обов’язків, покладених на підозрювану, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України, а саме: - прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора чи суду; - не відлучатися за межі м. Тернополя без дозволу слідчого, прокурора чи суду; - повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; - пройти курс лікування від наркологічної залежності; - здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Строк дії ухвали до 23 год. 59 хв. 25 липня 2022 року.

До 25 липня 2022 року, оскільки в цей день останній день строку досудового розслідування.

Якщо цей строк не буде продовжено, до цієї дати обвинувальний акт має надійти до суду для розгляду.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар