Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина зустріне тіло відважного захисника Маріуполя, який загинув ще 2 травня

Субота, 18 червня 2022 12:14
Під час виконання бойового завдання, 2 травня, у зоні заводу «Азовсталь» у Маріуполі загинув патрульний поліцейський Даниїл Сафонов. Його поховають у Теребовлі, куди переїхала сім’я захисника.

 

Як вже повідомляв сайт "Тернополяни" раніше, військовослужбовець родом із м. Донецьк. Коли на Донбас у 2014 році прийшла війна, переїхав до бабусі в Маріуполь, одружився. Далі доля закинула його у Теребовлю, де проживає сестра Ольга Мацала, котра у 2014 році теж виїхала з Донецька. У Теребовлю переїхала і сім’я бійця – дружина і маленький синочок Владик.

Теребовлянщина і Тернопільщина стали для військовика другою домівкою, він підписав контракт з 44-ю бригадою. У 2019 році після закінчення контракту повернувся в Маріуполь, вступив до лав патрульної поліції. Із початком повномасштабного наступу росії на Україну боронив Маріуполь від ворогів. А у квітні передислокувався зі своїми побратимами до заводу «Азовсталь».

Безжалісна війна обірвала життя Даниїла 2 травня. Тіло Героя лише зараз вдалося вивезти з Донеччини. Днями його привезуть на Теребовлянщину.

«Просимо теребовлянців у вівторок, 21 червня, вшанувати пам’ять захисника та зустріти з молитвою та лампадками його тіло з домовиною. Похорон Героя відбудеться цього ж дня об 11.00 год. у греко-католицькій церкві святого Миколя в м.Теребовля», — йдеться на сторінці Теребовлянської міської ради.

Вічна та світла пам’ять захиснику!

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ