Читайте нас в соціальних мережах

Андрій Богданець передав шість вантажівок питної води для потреб ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб

Понеділок, 13 червня 2022 12:45
Благодійний фонд народного депутата з Тернополя Андрія Богданця «Допоможемо разом» передав шість фур питної води для потреб ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб.

Три вантажівки води отримала Копичинецька міська рада, дві фури – Бережанська міська рада і ще одну – Теребовлянська міська рада.

– Дякуємо Благодійному фонду Андрія Богданця «Допоможемо разом» та Андрію Богданцю за надану  допомогу – 2 вантажівки води. Дякуємо Ігорю Любому, хлопцям з тероборони, волонтерам та працівникам школи 2 за розгрузку. Вода буде передана на потреби ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам,  повідомили на сторінці «Волонтерство: Копичинці та Околиці» у Facebook.

Народний депутат каже, війна триває, а тому благодійний фонд «Допоможемо разом» продовжує допомагати людям, які постраждали від російської агресії.

– Внаслідок воєнних дій кілька регіонів України частково залишилися без питної води. Разом з «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» нам вдалося закупити велику партію бутильованої води для потреб ЗСУ та внутрішньо-переміщених осіб. Шість вантажівок з водою вже відправили на Тернопільщину – у Копичинці, Бережани та Теребовлю. Продовжуємо підтримувати один одного, щоб пережити нелегкі часи і вибороти перемогу!  наголосив Андрій Богданець.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ