Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі впіймали шахрая, який привласнив майже пів мільйона гривень, продаючи неіснуючу військову амуніцію (відео)

П'ятниця, 20 травня 2022 11:32
Тернопільські правоохоронці викрила зловмисника, який обдурив більше 30 потерпілих, котрі хотіли купити військові товари. Він брав передплату за обрані позиції і зникав.

 

«Оголошення щодо продажу військового форменого одягу, бронежилетів, шоломів, медичних аптечок 32-річний житель Львівщини розміщував у соцмережах та месенджерах. Покупців чоловік переконував у наявності обраних позицій та вимагав передплату. Отримавши гроші, фігурант не виконував взятих на себе обов’язків та надалі блокував клієнтів. Аби приховати протиправну діяльність, чоловік регулярно змінював місце проживання», — розповідають у поліції Тернопільської області.

Та схему Інтернет-шахрайства викрили кіберполіцейські Тернопільщини спільно зі слідчими Тернопільського районного управління поліції. Вони затримали його в одному з хостелів Тернополя, де тимчасово мешкав зловмисник.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура.

CPD200522_1.jpg CPD200522_2.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ