Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська ілюстраторка малює патріотичні принти, а прибуток з продажу передає на ЗСУ (відео)

Субота, 23 квітня 2022 17:45
Ольга Паньків з Чорткова створює патріотичні ілюстрації на футболках і сумках.

Авторські речі дівчина продає та переказує прибуток військовим. Каже, що таким чином допомагає ЗСУ. До війни вона працювала з дитячими книжками, пише Суспільне.Тернопіль.

«Перші тижні війни було досить складно малювати. Було важко взяти стилус в руки, зібратися з думками і щось робити, але я себе змусила, почала малювати гумористичні, іронічні ілюстрації на тему України… Це були цигани, які крадуть танк, і такі різні речі. Закинувши ілюстрації в Фейсбук, отримала повідомлення, що вони хотіли б отримати ці зображення у якості принту для футболок та для сумок. Подумала, чом би й ні?».

Готові принти дівчина надсилає Степану Кирилишину. Він друкує їх на своєму обладнанні. Далі готові вироби Степан та Оля фотографують. Ці фото Ольга публікує на своїх акаунтах у соцмережах та продає товари. Третину прибутку дівчина передає Збройним силам України, а решту витрачає на матеріали. За перший тиждень продажу авторських речей, розповідає, вдалося зібрати більше двох тисяч гривень.

«Велика кількість замовлень, відсотків 85, надходить з Великобританії. Ми там проживали деякий час і маємо більше зв’язків. Я би хотіла, щоб у нашому рідному місті більше людей ходило з цими сумками і футболками. Тобто, в мене прохання до українців – об’єднатися і підтримати і місцевий бізнес, ЗСУ і для себе зробити таку невелику користь», – каже ілюстраторка.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар