Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі громаді повернули землю, вартість якої понад 140 мільйонів гривень

Четвер, 17 лютого 2022 14:37
На Тернопіллі орендар не виконував договірні зобов’язання й систематично не сплачував орендної плати за використання земельних ділянок.  Справа дійшла до суду.

Йдеться зокрема про ТОВ «Солар Спрінгпіс-4», яке мало воренді три земельні ділянки у Шумській ОТГ для будівництва та обслуговування сонячної електростанції.

«Прокурори Кременецької окружної прокуратури забезпечили виконання рішення суду про розірвання договору оренди з товариством з обмеженою відповідальністю «Солар Спрінгпіс-4» та повернули громаді 3 земельні ділянки площею 16 га вартістю понад 142 млн грн.», — інформують у Тернопільській обласній прокуратурі.

Коментарі  

-1 #2 Надал 18.02.2022, 11:18
Пане Піговський. Не кіпішуйте. Подивіться як я гарно дерибаню землю в Тернополі.. і всі довольні...
Скарга
0 #1 Михайло 18.02.2022, 08:45
Великий подвиг повернути землю яка і так не підприємства, а те, що в Тернопільському районі сотні гектарів розбазарено, побудовано на землях товарного виробництва котеджі,на вкрадених у простих громадян земельних ділянках красуються готелі, ресторани та житлові хмарочости і всім цим володіють процентів 70 депутати різних рівнів. Для прикладу в с. Підгороднє земельний аферист Чапрак і дальше проводить свої оборутки із землею. В громаді зібрано всіх злодіїв які 20 років деребанили землю, а тут прокуратура мовчить і набала в рот води. Пора братися ДБР за всіх злодюг.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ