Читайте нас в соціальних мережах

Ще одна громада Тернопільщини закриває школи та посилює карантин

П'ятниця, 28 січня 2022 11:20
Одна за одною громада Тернопільщини посилює обмеження та переходить на "дистанційку".

Пов'язано це зі стрімким поширенням коронавірусу та ускладненням епідситуації. За даними МОЗ, "Омікрон" все частіше вражає дітей та молодь.

Так, вчора комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зібралась у Бережанах. У результаті було прийнято рішення перевести на дистанційне навчання учнів 5-11 класів до 11 лютого.

На аналогічний період карантин запровадили у мистецьких школах та закладах позашкільної освіти.

З огляду на введення в області "помаранчевого" рівня епіднебезпеки, у Бережанській громаді посилюють обмеження. Зокрема, забороняють проведення всіх масових розважальних, спортивних, соціальних, рекламних, культурних та інших заходів бюджетними установами.

Крім того, призупиняють приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності та організації дозвілля, дитячих кімнатах, а також тимчасово забороняють діяльність закладів громадського харчування – ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів та публічних подій після 22:00.

Нагадаємо, що на дистанційне навчання вже перейшли всі школи Лановецької громади. Також через стрімкий ріст захворюваності на коронавірус 6 шкіл закрили в Чорткові.

Довідково. Станом на 26 січня через спалах коронавірусної інфекції на Тернопільщині 85 закладів загальної середньої освіти перевели на дистанційне навчання. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар