Читайте нас в соціальних мережах

Золоте весілля: 50 років разом відсвяткувало подружжя з Тернопільщини (фото)

Субота, 08 січня 2022 19:00
Подружжя з Тернопільщини відсвяткувало 50 років спільного сімейного життя. 

Золоте весілля, або ж 50 років разом відсвяткували мешканці Теребовлі - родина Українців -  Віра Павлівна – регент церковного хору церкви Різдва Святого Івана Хрестителя сіл Зеленче і Підгора, її чоловік – Любомир Степанович, викладач Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв, співає у хорі, яким керує його дружина впродовж майже тридцяти років.

Молоді люди зустрілися на концерті у прикарпатському Микуличині: вона виступала у танцювальному ансамблі, а він – в інструментальному. Обидвоє на той час навчалися в Івано-Франківському інституті. Одружилися. Їх скерували на роботу у Теребовлю. Віра свою професійну стежинку розпочала у музичній школі по класу скрипки, а Любомир – в культосвітньому училищі по класу духових інструментів.

Народили двоє дітей - сина Тараса і донечку Іринку.

Тарас навчався у музичній школі, грає на кларнеті, саксофоні, закінчив Тернопільське музучилище ім. С. Крушельницької і Київський інститут культури. Зараз викладає у Теребовлянській мистецькій школі, грає в інструментальних ансамблях фахового коледжу культури і мистецтв.

А дочка, хоча і не обрала музичну стежинку, закінчила із золотою медаллю школу і з відзнакою Тернопільський фінансово-економічний інститут, завжди брала участь у художній самодіяльності, грала на бандурі.

21-річна внучка Оля – піаністка, навчалася у Тернопільському музучилищі, а 20-річна Оленка удосконалює скрипальську майстерність у Львівській консерваторії. Найменшенький онучок Олежик ще тільки пішов у перший клас.

Рік тому подружжя Українців планували святкувати своє золоте весілля, хотіли зібрати родину, дітей, наближчих друзів. Не вдалося, через пандемію.

Але все ж таки наперекір усьому вони поїхали у Зарваницю, саме там і відзначили разом з дітьми свою ювілейну дату, пише Наталя Бойчук для видання "Теребовлянська газета Воля". 

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар