Читайте нас в соціальних мережах

"Молились так сильно, як тільки могли", – 2-річний Артем Гудима з Тернополя готується до трансплантації кісткового мозку

Вівторок, 21 грудня 2021 11:50
2-річний Артемчик Гудима з Тернополя продовжує боротьбу з агресивним видом раку.

Як розповідали "Тернополяни", у хлопчика діагностували пухлину мозку. Дитина вже перенесла в Ізраїлі дві операції.

Днями лікарі провели процедуру, від якої залежить усе подальше лікування – забір клітин кісткового мозку. Попереду в Артема декілька трансплантацій.

Мама хлопчика, Марія Гудима, просить усіх небайдужих допомогти фінансово, адже лікування за кордоном обійдеться у 200-300 тисяч доларів. 

"В ніч перед приходом святого Миколая ми молились так сильно, як тільки могли... Ми просили цього чудотворця подарувати нам лише одне – хороші показники крові та зниження температури тіла до нормальних показників, щоб рівно в день, коли всі дітки отримають свої подарунки, Артемчику провели процедуру, від якої залежить подальше його лікування – забір клітин кісткового мозку.

І чудо сталось. 19.12.21 року показники нормалізувались і лікарі змогли провести цю процедуру - клітини готові на наступні 3 трансплантації", – повідомила Марія Гудима у Facebook.

Більш детальна інформація та реквізити для допомоги – у Facebook на сторінці ГУДИМА АРТЕМ - ДОПОМОГА В ПЕРЕМОЗІ ЗА ЖИТТЯ.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ