Читайте нас в соціальних мережах

"Європейський" підхід до утилізації побутових відходів: у Вишнівці комунальне підприємство висипає сміття на дорогу (фото)

Четвер, 16 грудня 2021 21:57
У громаді на Тернопільщині вирішили питання вивезення твердих побутових відходів досить креативно - усе сміття з селища Вишнівець місцеве комунальне підприємство збирає та висипає на обочині центральної дороги. 

Про це в групі "Вишнівецький базар" написав користувач Саша Заляско. 

"Так комумгосп з Вишнівця висипає смітя на дорозі", - підписав світлину Саша. 

 

На зображенні може бути: дорога

Жителі Вишнівця та навколишніх сіл підтверджують інформацію, стверджуючи, що дана проблема існує десятиліття та на жаль її ніхто не вирішує. 

Вася Климчук

А за ,що давати 11гр якби воно утилізовувалося ,ато зібрали вивизли і викинули біля дорого нафік, так любий можи Дід, це не утилізація то є срач самий натуральний і без відповідальність.

Валентина Реник 

 Всерівно сміттєзвалище знаходиться на балансі громади і куди б ми не звертались, мають цим питанням займатись уповноважені особи з Вишнівецької ОТГ. Чесно кажучи вже набридлло стукати в закриті двері... Всі все бачать, але ніхто не хоче підтримати. Я багато раз підіймала це питання, підтримки немає ніякої всі лайкають і тільки й того... Ходила в селищну раду,пообіцяли обгородити сміттєзвалище і відгонути все від дороги, тільки не сказали коли це все буде, ось так і живемо ...нас годують обіцянками,а ми безнадійно чекаємо... Треба згуртуватись людям і написати колективне звернення, зібрати підписи, думаю охочих підписати буде багато.

Катя Господарик

Проблема зі сміттям це дуже важлива тема, яку потрібно вирішувати першочергово. Ніби то розумні цивілізовані люди, а гадять де попало, це сміття скрізь ,по лісах, в садах, на полях, і ніхто не несе ніякої відповідальності за те.

Аліна Луцик

Ну іде висипають, прямо на дорогу, хотяби відїхалиби 50 метрів.

В вівторок я зранку їхала на Тернопіль то ті мішки 200 л, лижали майже на дорозі, а всі кажуть шо паршиво жити нема чистої екології ще в Європу всі хочуть та то блін з себе почніть і я не тільки висловилася за комунальників а за всіх хто туди вивозить сміття,,#почніть із себе самого, от тільки тоді можливо трошки стане чистіше))))

Валя Горошко

Вже давно пора подумати про створення пресувального цеху сміття і відправки за кордон на переробку ... Слабо!!!

Marichka Volokhata

Звертатись в громаду, якщо вони не вирішать це питання, то в область.

Співчуваю тим людям, які кожен день доїждають до роботи чи по інших справах проїжджаючи це сміттєзвалище

Ludmila Boiko

А я скажу так: комунгосп викидає сміття, але й він і те сміття трактором загортає і утилізовує! А от фізособи , які не хотять щоб комунгосп забирав в них сміття, бо ж треба 11грн заплатити в місяц з ф- но проживаючих в будинку! І сами вивозять сміття і викидають де попало! І тікають бігом звідти. А тоді комунгосп змушений все те сміття згортати трактором і утилізувати! Так що за комунгосп, я би не говорила нічого! Бо наші люди просто свині!! Там сміттєзвалище, а от побачили б що робиться на сирзаводі?! Вночі викидають сміття і прямо під мій пліт! Зловила, кричала, заставила позбирати і що? А серед ночі знову теж саме! І то між городами і хатами!! А тепер як і що і кому говорити??? Якщо свиня, то буде рити, навіть дрота в рило заправ!! І не винуйте комунгосп, бо він з тими особистими смітєзвалщиками , повірте ради трудно дати ! Просто треба давати штраф в 10тис грн і все стане на свої місця.

Надія Брега

Навіщо Вишнівецьке сміття на Кривецькій дорозі

Воно вже викидається роками. Підіть подивіться вже скільки засипали рова. Маєте собі такий рів на Зубисі і будьте добрі зсипайте туда, а ні будете розказувати які ви мудрі господарки. Спалюйте дома і тім крапка. Целофан і картон, бутилки пластмасові горять і не будете сваритись і виправляти граматику.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ