Читайте нас в соціальних мережах

Втікав на авто, з'їхавши в кювет, почав бігти: у Тернополі нетверезий водій влаштував "квест" для патрульних (відео)

Вівторок, 30 листопада 2021 09:50
У Тернополі нетверезий водій всіма силами намагався втекти від патрульних.

Проте правоохоронці влаштували погоню і згодом таки затримали спритного порушника.

Вночі 28 листопада на Бережанській кермувальник автомобіля ВАЗ порушив правила. Це помітили поліцейські, які одразу ж подали водієві сигнал про зупинку. Втім він проігнорував його та почав втікати.

"Чоловік не реагував на проблискові маячки, звукові сигнали та вимоги про зупинку, які інспектори подавали через гучномовець", – розповіли в патрульній поліції області. 

Втікаючи від поліцейських, водій не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Однак навіть ДТП його не зупинило – чоловік вийшов з машини та подався навтьоки. Там вже погоню вдалось припинити, правоохоронці швидко наздогнали порушника.

Під час спілкування з 24-річним кермувальником поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти тест він відмовився.

Патрульні склали на водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку транспортного засобу) КУпАП, ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) КУпАП й винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів).

1
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ