Читайте нас в соціальних мережах

Підозрюваних у хабарництві високопосадових поліцейських Джиджору та заступників призначили на керівні посади Черкащини

Середа, 24 листопада 2021 20:30
Корупція та хабарники житимуть вічно - цю аксіому доводить абсурдна ситуація з поліцейськими, яких на початку жовтня зловили на хабарі на Тернопільщині, а нещодавно стало відомо, що їх же - Василя Джиджору та його заступників призначили на керівні посади у Черкаській області. 

У суботу, 2 жовтня 2021 року стало відомо, що на Тернопільщині під час отримання хабара затримали першого заступника начальника управління стратегічних розслідувань Кравчука Віталія Леонтійовича.

Він вважається правою кишенею, ой рукою, Джиджори Василя Івановича, що був на посаді керівника Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області. 

Були проведені обшуки в офісах та будинках правоохоронців і вилучено 90 тисяч доларів готівкою. 

У ДБР тоді прокоментували, що посадовці такі як Кравчук, Джиджора, та ще один його заступник - Різник Дмитро Петрович - змушували кожного керівника лісгоспу щомісячно передавати півтори тисячі доларів і талони на пальне за безперешкодну діяльність на посадах та уникнення тиску з боку правоохоронних органів. 

Посадовця зловили на хабару у розмірі 5 тисяч доларів, а готівкою при обшуках у Джиджори та заступників знайшли 90 тисяч доларів готівкою.

Та сталося чудо - за даними видання Антена.онлайн, замість тюрми - Василь Джиджора та його заступники очолили Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України в Черкаській області!

11 жовтня з невідомих причин з цієї посади звільнили - Артема Трубу, начальника відділу УСР — Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України в Черкаській області та його заступників.

На їхнє місце, за інформацією власних джерел Антени у поліції, наказом міністра призначено нового очільника та заступників, що раніше працювали на відповідних посадах, але в Тернопільській області.

Логічно, що раніше на цих посадах працювали "хабарники" - Джиджора та його заступники. 

Невдовзі стало відомо, що 6 жовтня на Тернопільщині Джиджору звільнили, а його заступника Різника - відсторонили від займаних посад.

Далі буде...

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ