Читайте нас в соціальних мережах

У мережі з'явилося фото трупа, якого виявили на смітнику під Бережанами (фото), (відео)

Понеділок, 15 листопада 2021 15:19
Моторошна історія трапилася неподалік Бережан на Тернопільщині. Там знайшли тіло чоловіка, на якому у прямому сенсі не було «живого місця». Фото на своєму сайті опублікували правоохоронці.

За словами начальника ГУНП у Тернопільській області Олександра Богомола, під час розтину тіла було зафіксовано велику кількість тілесних ушкоджень.

«Чоловік практично був закатований: переломані всі ребра, розбите обличчя, вибиті зуби, перелом підязикової кістки, велика крововтрата та багато інших тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого», - розповів на брифінгу Олександр Богомол.

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», тіло невідомого чоловіка, загорнутого у поліетиленові пакети й покривала зі зв'язаними ногами ще 8 листопада виявили місцеві мешканці на Бережанщині. Його знайшли на стихійному сміттєзвалищі в лісосмузі між селом Шибалин та Бережанами.

Оперативники карного розшуку встановили особу загиблого та чоловіка, причетного до смерті бідолашного, а також мотив - ревнощі. Зараз він перебуває під вартою без можливості внесення застави.

За інформацією правоохоронців, 31-річному жителю Бережан оголосили підозру згідно із ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Триває слідство.

Деталі - у сюжеті ГУНП:

3DSCN2969.jpg2DSCN2958.jpg 1DSCN2942.jpg

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ