Читайте нас в соціальних мережах

Тварин залишають просто на вулиці: на покинуті дачі у Тернополі масово зносять котів (фото)

Четвер, 11 листопада 2021 18:00
На покинуті та занедбані дачі у Тернополі на вулиці Київська жителі міста масово приносять котів і залишають тварин на вулиці.

Про це у групі Animagus пишуть волонтери.

"Дачі на Київській зносять зі швидкістю вітру, котиків, які там жили стільки часу залишають без будь-якого прихистку.  Дуже терміново потрібно знайти котикам дім або хоча б перетримку доки волонтери знайдуть домівку! Усім необхідним забезпечать. Пишіть опікуну Анастасія Кравчук у месенджер, на viber +380 (96) 994 50 95 або телефонуйте, - пише Людмила Чеховська, волонтерка. - Звичайно якби ми жили у якомусь більш цивілізованому місті, де влада не думає як би то спихнути усю невигідну роботу на волонтерів, і по-більше, по-вигідніше для себе забудувати все місто - рішення про знесення дач супроводжувалось би гуманною евакуацією тварин, але скоріш за все, у такому разі і самої проблеми не виникло би".

 

 

 

 

Також терміново потрібна перетримка або одразу дім для Мурчика і Мясяні,  яких треба врятувати з дач по вул. Київській, які зносять, залишаючи беззахисних котиків, котрі там жили, без будь-якого прихистку.

 Масяня - дівчинка, вік біля 1 року, стерилізована (народжувати не буде).

Мурчик - хлопчик, вік біля 1 року, пройде кастрацію за рахунок опікунів (мітити не буде).

Вони чудові і не заслуговують замерзнути на вулиці. 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 ПЕТРОС 14.11.2021, 03:33
Рубрику в яку потрібно заносити ці статті потрібно назвати - "Люди поруч з якими ми живимо"
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ