Читайте нас в соціальних мережах

Водій був п'яний: правоохоронці встановили причину аварії, в якій загинули двоє молодих людей на Тернопільщині (фото)

Понеділок, 25 жовтня 2021 13:41
Водій злощасного автомобіля, який перекинувся у селі Шибалин, був за кермом напідпитку. 

Дану інформацію підтвердили у поліції Тернопільщини.

Правоохоронці повідомили, що затримали водія, який вчора вночі сидів за кермом автомобіля "Mitsubishi Galant".

Саме необережне водіння та стан алкогольного сп'яніння спричинили той факт, що автомобіль вилетів з дороги у кювет, а згодом збив опору та перекинувся на дах. 

Внаслідок аварії, на місці загинув 30-річний Іван Шептак - працівник міграційної служби Тернопільщини з Козови та згодом у лікарні померла 22-річна Ірина Боднар, студентка магістратури другого курсу Тернопільського національного педагогічного університету. Дівчина також родом з Козови. 

Крім того, у салоні перебував сам водій, який до речі постраждав найменше та ще одна дівчина, якій довелося ампутувати вухо. 

Усі четверо осіб добре знали один одного - проживали у Козовій, а загибла 22-річна Ірина та водій іномарки довгий період часу зустрічалися та планували одружитися. 

Вічна пам'ять померлим..

Водія затримали згідно із статтею 208 КУпАП. Йому інкримінують статтю 286-1 Ч.4 (керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). 

Чоловікові загрожує - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до дванадцяти років. Триває слідство.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ