Читайте нас в соціальних мережах

Ірина навчалася у магістратурі: стало відоме ім'я другої жертви фатальної аварії на Тернопільщині (фото)

Понеділок, 25 жовтня 2021 11:35
Стало відоме ім'я другої загиблої у злощасній вчорашній аварії у селі Шибалин, що на Бережанщині. 

Нагадаємо, вчора близько 01.24 ночі на дорозі у селі Шибалин, що на Бережанщині, автомобіль "Mitsubishi" червоного кольору злетів з дороги, опинився в кюветі, де збив освітлювальну металеву важку опору, перекинувся на дах. 

В момент аварії у салоні автомобіля перебувало чотири особи - дві дівчини та два молодих чоловіки. 

Внаслідок ДТП загинули двоє осіб - 30-річний працівник міграційної служби Тернопільщини - Іван Шептак та 22-річна студентка другого курсу магістратури Тернопільського національного педагогічного університету - Ірина Боднар.

Саме тіла Ірини та Івана рятувальникам довелося вирізати за допомогою спеціального обладнання. Двоє інших потерпілих - водій та наречений загиблої Ірини, а також пасажирка - отримали травми. 

У поліції проводять розслідування усіх обставин ДТП.  

У педагогічному університеті Тернополя висловлюють співчуття рідним Ірини Боднар та пишуть, що дівчина навчалася на другому курсі магістратури за освітньою програмою "Соціальна педагогіка".

"Була веселою та світлою, доброю та щирою людиною. Скорбота переповнює від необхідності писати слово "була". Життєрадісна, енергійна, чуйна, мала чудове почуття гумору та завжди випромінювала позитив. Не зважаючи ні на що, завжди приходила на допомогу. Вічна пам’ять!", - пишуть на сторінці університету. 

Bogdan Buyak

Щирі співчуття рідним та близьким((( Вічна память та Царство Небесне Ірині!

Olesia Medynska

Співчуття рідним! Світла і незабутня пам‘ять!

Юля Демидась

Моя сестричко. Вічна пам’ять!


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ