Читайте нас в соціальних мережах

Пшонка-стайл: у центрі Тернополя виставили на продаж квартиру за 6,6 млн. грн. (фото)

Четвер, 21 жовтня 2021 17:41
У Тернополі, на вулиці Валовій 3, власник продає елітну 3-кімнатну квартиру за «захмарною» ціною. Її вартість — 250 000 доларів США, що в українській валюті = 6 631 300 гривень.

 

Площа квартири — 185 м². Вартість 1 м² =  1 351 $.

Оголошення про продаж квартири розміщено на сайті dom.ria.com. Зазначається, що дана пропозиція є ексклюзивною і без комісії для покупця.

 «Пропонуємо вашій увазі красиву дворівневу квартиру в історичному ценрі Тернополя на вулиці Валовій! Поряд — драмтеатр, парк, озеро, Катедральний собор.

Квартира з дизайнерським красивим ремонтом, авторські ковані сходи на другий поверх. Висота стелі в квартирі — 3, 50 м. Ремонт виконано з дорогих матеріалів, квартира має індивідуальне опалення, енергоефективні металопластикові вікна.

На першому поверсі розміщені: прихожа, вітальня, столова, кухня, санвузол і сходи на другий поверх. На другому поверсі — дві окремі кімнати, гардеробна і простора ванна кімната. Також квартира має 3-ри балкони та 1-ну лоджію», — йдеться в оголошенні про продаж нерухомості.

Варто зазначити, що квартира продається із усіма меблями та технікою.

 Щодо комунальних платежів, то взимку сума тут «набігає» до 3000 гривень, а влітку — 1300 гривень. Та чи так це важливо для майбутніх власників, які готові будуть викласти 6,6 мільйонів гривень за це житло? Пропонуємо вашій увазі декілька фотографій «золотої» квартири з дизайнерським ремонтом, що трішки «віддає» знаменитим «пшонка-стайлом»:

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Іванка 23.10.2021, 09:43
Напевне журналіст ( ка) з повною відсутністю відчуття такту і смаку.)
Дуже красива квартира. Спокійна і вічна класика. Комусь однозначно пощастить !
Скарга
-2 #1 Фу як не файно 22.10.2021, 00:05
Ні тоби пуртретів бандери на стіні,ні ті вишитих рушників, та навіт жодних образІв. А блищит все як,то ж буде болото видко,і навіть сі необіпреш об стіну,бо зразу замастиш її шміром. А як срати в таку посуду порцелянову? А тулєт деревяний на подвіру є??? Гроші такі великі то ж має бути
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ