Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі молодий хлопець хотів покінчити з життям: в останню секунду його врятувала патрульна (відео)

Понеділок, 27 вересня 2021 17:28
У Тернополі серед ночі 18-річний юнак намагався вистрибнути з вікна закинутої будівлі на 7-му поверсі.

На щастя, біду вдалося відвернути — вчасно нагодилися співробітники Патрульної поліції Тернопільської області.

«Тривожне повідомлення надійшло інспекторам у суботу уночі на службовий планшет. Стурбований заявник повідомив, що його знайомий сидить на 7 поверсі в одній із закинутих будівель на вул. Текстильній та має намір вчинити самогубство. Патрульні Тарас Періжок та Тетяна Очкусь одразу ж виїхали за вказаною адресою. Інформація, яку надав заявник, підтвердилася», – інформують охоронці порядку.

Інспектори виявили хлопця, який сидів у вікні, звісивши ноги донизу. Побачивши поліцейських, він став поводитися знервовано та погрожував, що якщо до нього хтось наблизиться, то він стрибне.

Та чекати, що молодик одумається, інспектори не стали – патрульна Тетяна Очкусь почала з ним розмовляти, щоб дізнатися, що трапилося. Спочатку хлопець не хотів йти на контакт, але потім зліз з вікна та розказав, що у нього проблеми особистого характеру, які неможливо вирішити.

«Однак, у якусь мить, під час діалогу, хлопець застрибнув знову на вікно та ледь не зірвався: патрульна Тетяна Очкусь миттєво зреагувала, схопила його за руку, а через декілька секунд інспектори Тарас Періжок та Назарій Ядловський допомогли їй та затягнули хлопця у приміщення», — повідомляють у пресслужбі Патрульної поліції Тернопільської області.

На місце події викликали швидку медичну допомогу, хлопцю поліцейські надали психологічну підтримку та передали його родичам. Зрозумівши, що його життю та здоров'ю уже нічого не загрожує, юнак подякував патрульним, що ті не дали йому зробити необдуманий крок, ціною у життя.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ