Читайте нас в соціальних мережах

Їхав швидко, камери ледь зафіксували: у поліції розповіли деталі ДТП, у якій на смерть збили студентку на «Дружбі»

Четвер, 16 вересня 2021 12:15
Ввечері 14 вересня цього року на вулиці Бережанській у Тернополі авто на шаленій швидкості збило молоду дівчину.

Як стало відомо згодом, вона померла у лікарні. Начальник Тернопільського районного управління поліції Сергій Осадця розповів, що загибла – студентка-медик з іншої області.

Він додав, що авто, яке збило дівчину, їхало зі швидкістю близько 120 кілометрів на годину. Поліцейські ледь встигли зафіксувати машину на камерах.

Вчора о 18 годині водієві оголосили підозру за частиною 2 статті 286 - тяжкий злочин. Попередньо, кермувальник був тверезий.

«На дорозі лежала дівчина, люди викликали швидку і поліцію, водій легкової машини "Фіат" зі знаком "У" ходив неподалік та говорив, що не побачив дівчину. З потерпілої при ударі злетіли кросівки, вона ніби жива була. Дуже швидко приїхала поліція і швидка після поліції, до 10-ти хвилин», — розповіли «Тернополянам» читачі одразу після аварії.

Коментарі  

0 #1 Ольга 19.09.2021, 00:02
І ніхто не пише, що загинула молода прекрасна дівчина, майбутній медик (гарний медик, бо дуже хороша людина), у якої все життя було по переду і ще не одне життя вона могла врятувати і ви навіть не уявляєте, як важко її сім'ї, а особливо всім її сестрам
Скарга

Додати коментар