Читайте нас в соціальних мережах

Молода жінка, яку у Тернополі збило на переході авто, померла у лікарні

Середа, 15 вересня 2021 16:55
Поліцейські просять відгукнутися очевидців ДТП, яка трапилася вчора ввечері у Тернополі. На вулиці Бережанській авто збило жінку —у медзакладі в неї зупинилося серце.

 

Як повідомляв сайт «Тернополяни» раніше, нещастя сталося близько 21 години 14 вересня. Неподалік нового супермаркету «АТБ» на «Дружбі» водій автомобіля  «Фіат Браво», рухаючись дорогою у напрямку села Підгороднє, на нерегульованому пішохідному переході збив жінку, яка переходила дорогу.

"На дорозі лежала дівчина, люди викликали швидку і поліцію, водій легкової машини "Фіат" зі знаком "У" ходив неподалік та говорив, що не побачив дівчину. З потерпілої при ударі злетіли кросівки, вона ніби жива була. Дуже швидко приїхала поліція і швидка після поліції, до 10-ти хвилин", — розповіли нам читачі одразу після аварії.

Із політравмою – закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, із закритим переломом лівої гомілки, у стані церебральної коми  потерпілу, після наданої медичної допомоги, накладання шийного комірця та іммобілізації кінцівки, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги. Та бідолашна померла у мед закладі — отримані травми виявилися несумісними з життям.

Поліцейські просять відгукнутися очевидців ДТП.

«Звертаємось до свідків та очевидців даної дорожньо-транспортної пригоди з проханням повідомити будь-яку інформацію стосовно цієї події за номерами у Тернополі: (0352) 27-13-29; або на лінію “102″. Конфіденційність гарантовано», — наголошують правоохоронці.

Коментарі  

+1 #1 Ольга 19.09.2021, 00:11
Просимо по-людськи, відгукніться, хто був свідком, бо забрали життя в дуже хорошої людини, доньки, сестрички. Допоможіть встановити справедливість, бо дівчина майбутній медик могла врятувати не одне життя, але у неї забрали цю можливість
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ