Читайте нас в соціальних мережах

У громаді поблизу Тернополя збирають ідеї для формування Стратегії розвитку

Четвер, 05 серпня 2021 15:46
У Великоберезовицькій громаді оголосили збір проєктних ідей до Стратегії розвитку.

Триває збір ідей у рамках розробки «Стратегії розвитку Великоберезовицької територіальної громади на 2021-2027 роки».

«Для тих, хто хоче покращити життя в громаді, сприяти її розвитку та створити умови для доступного ведення бізнесу, є можливість активно прийняти участь: запропонувати і подати свої ідеї, які будуть проаналізовані членами робочої групи, визначено пріоритетність та включені в «Стратегію розвитку Великоберезовицької територіальної громади на період 2021-2027 рр». Ініціаторами проєктних пропозицій можуть бути всі, хто зацікавлений у розвитку Великоберезовицької громади», - зазначили у Великоберезовицькій селищній раді.

Основна умова - ідеї повинні відповідати переліченим нижче вимогам і сприяти отриманню вигоди для всієї громади, а не лише особисто ініціатору чи якомусь конкретному підприємству.

Зокрема у селищній раді акцентували, що проєктні ідеї мають відповідати таким критеріям:

  1. Повинні спрямовуватись на досягнення суспільної вигоди.
  2. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  3. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (Додаток 1).
  4. Проєктна ідея стосується одного із завдань Стратегії розвитку Великоберезовицької громади (Додаток 2).
  5. Скорочувати внутрішньорегіональні дисбаланси розвитку завдяки підтримці менш розвинутих територій та територій з проблемами розвитку через використання економічних стимулів та інструментів розвитку.
  6. Стимулювати розвиток населених пунктів  (полюсів економічного зростання), реалізовуючи заходи з розбудови та зміцнення економічної інфраструктури громади).
  7. Підтримувати функціональну взаємодію мереж громади та примножувати їх роль у розвитку громади (заходи із вирішення спільних проблем ЖКГ, зайнятості, інженерної інфраструктури).
  8. Забезпечувати регіональну доступність (право громадян мати можливість зайнятості, отримання публічних послуг, культурного розвитку і соціальних пільг незалежно від місця проживання), що передбачає заходи із розвитку фізичної інфраструктури, телекомунікації, запобігання міграції населення з регіону тощо.
  9. Подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території.

Збір проєктних ідей продовжили до 16 серпня включно.

Заповнену форму проєктної пропозиції  слід надсилати на e-mail: [email protected]  або приносити у приймальню Великоберезовицької селищної ради з позначкою «Проєктна пропозиція до Стратегії розвитку 2021-2027». 

Детальнішу інформацію можна отримати у начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та державних закупівель Великоберезовицької селищної ради – Зазуляк Оксани Михайлівни (тел. 098 174 0505)

За результатами відбору кращі проєктні пропозиції увійдуть до Стратегії розвитку Великоберезовицької громади та будуть профінансовані у 2021-2027 роках.

ФОРМА ПРОПОЗИЦІЇ ІДЕЇ ПРОЄКТУ

Стратегічні, операційні цілі та завдання Стратегії  розвитку 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ