Читайте нас в соціальних мережах

"Наробили шуму": як "відгримів" 4-ий день фестивалю "Файне місто" (фоторепортаж)

Понеділок, 02 серпня 2021 16:19
Добряче відірвавшись та змокнувши в останній день фестивалю «Файне місто», що з 28 липня по 1 серпня проходив на іподромі під Тернополем, останні відпочивальники покидають «Територію вільних людей».

Навіть люта злива, яка періщила під кінець четвертого та п’ятого фестивальних днів, не зіпсувала настрій тим, хто приїхав сюди за порцією драйву, шаленства та нестримних емоцій.

Цього року на фестивалі виступили майже 100 музичних гуртів з України та з-за кордону. Було багато протиріч та запитань у «диванних експертів», однак ми не зустріли тут жодного, хто був на фесті і залишився незадоволеним.

«Говорити можна багато, але всі ми люди вільні і в праві обирати які гурти слухати, на що дивитися і як сприймати побачене. В цьому і  суть толерантності. Фестивалі для того і існують — щоб створювати перфоменс, на «Файному» ми його отримали і щасливі повертаємось у рідне Рівне», — каже Ігор Гнатюк, який приїхав до Тернополя з дружиною та 10-ма друзями.

Дійство і справді було масштабне і феєричне — у повітрі витала атмосфера свята: музика, сміх, розваги, чудернацькі образи, квести, майстер-класи і тисячі щасливих облич довкола.

До слова, вперше цей фестиваль у Тернополі провели в 2013 році. З тих пір захід відбувається щороку в липні. У 2020-му його скасували через пандемію COVID-19. Цьогорічне гучне повернення за приблизними підрахунками об'єднало понад 20 тисяч закоханих у музику фестивальників.

Пропонуємо вашій увазі короткий фотозвіт з четвертого фестивального дня. А про те, які курйози трапилися на фесті, чим закінчилося свято музики та що про все це кажуть організатори — читайте згодом на сайті «Тернополяни»

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ