Читайте нас в соціальних мережах

Під Тернополем на фестивалі "Файне місто" "запалюють" тисячі вільних людей (фоторепортаж)

П'ятниця, 30 липня 2021 17:58
На території іподрому,  що під Тернополем, просто зараз триває міжнародний музичний фестиваль «Файне місто», куди знову з'їхалися тисячі меломанів. Та тут вони не лише для того, аби послухати музику, тут вони – аби насолодитися неповторною фестивальною енергетикою.

Так, вчора, 29 серпня, на Main Stages запалювали: RED SIDE, ONE LIGHT INSIDE, EPOLETS, MOTANKA, O.TORVALD та легендарний гурт 5’NIZZA. Чимало любителів важкого року було і на території Dark Stage, де на сцені «розривали» публіку: CROSSCHAINS, SICK SOLUTION, AMONG YOUR GODS, SKINHATE, HATE та GHØSTKID. На Light Stages також було людно та музично. Розважали спраглий фестивальний народ тут WHAT IS LOVE, CLOUDLESS, TIK TU, KURWA MATJ, КУЛЬТИВАТОР та КУРГАН & АГРЕГАТ.

Та не музикою єдиною. Організатори підготували для відвідувачів фесту безліч цікавих локацій та атракцій, де забаву для душі знайдуть і дорослі, і діти. Так, тут можна познайомитися на «швидких побаченнях», досхочу поринути у світ дитинства та ігор, зайнятись медитацію, зробити тату, модну стрижку, і, навіть, пройти обряд посвячення і миттєво одружитись. І вчора усі охочі приходили до фестивального пастора зі своїми половинками, або, навіть, із випадковими новими знайомими та щиро «клявся» у вірності аж до кінця фестивалю. Звісно, все це робиться для створення куражної атмосфери свята музики і драйву.

А що вже говорити про самих фестивальників — їх образи цілком відповідають головному слогану «Файного міста» — «Територія вільних людей». І як би скептично не були налаштовані частина тих, хто не розуміє фестивальної культури, вони і справді вільні — і це у всьому: у зовнішньому вигляді, у поведінці,  у прояві емоцій,  адже такі вони — любителі фестів — люди, які живуть моментом,  тут і зараз, а завтра...буде завтраJ

Про те, як пройшов другий фестивальний день «Файного міста» — у нашому фоторепортажі:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ